امروز : 03 آذر 1403
  • 1398/12/26 - 10:38
  • 15
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Z3sT

فیزیوتراپی تنفسی، روشی برای بهبود عملکرد ریه

فیزیوتراپی قفسه سینه یا فیزیوتراپی تنفسی، مجموعه روش هایی است که برای کمک به پاکسازی راه های هوایی و افزایش عملکرد دستگاه تنفسی در ارتباط با یک بیماری تنفسی، انجام می شود.



به گزارش "وب دا "پریسا حقیقت  کارشناس فیزیوتراپی مرکز آموزشی ، درمانی قدس قزوین با بیان مطلب فوق  گفت: فیزیوتراپی در بیماران تنفسی، شامل اصلاح الگوی تنفسی، تقویت عضلات سیستم تنفسی، تخلیه ترشحات داخل ریه و مجاری تنفسی، همچنین تحریک رفلاکس سرفه و آموزش روش های تنفسی و تمرینات تنفسی است.


 


پریسا حقیقت با اشاره به اینکه برای درمان بیماران قلبی بستری، این اقدام شامل بهبودی وضعیت بیمار و نیز افزایش کارایی سیستم قلبی - عروقی است؛ اظهار کرد: گاهی این روش درمانی ممکن است با هدف تصحیح یا پیشگیری از اختلالات وضعیتی در بیماری که فاقد مشکل تنفسی است نیز انجام شود.


 


وی افزود : فیزیوتراپی تنفسی، به طور معمول، بلافاصله باعث افزایش حجم خلط تخلیه شده در بیماران دارای مشکل ریوی می شود.


 


بنا به اظهار این کارشناس، جراحی در ناحیه قفسه سینه، ضعف در عضلات سیستم تنفسی، آمبولی و آبسه ریه، برونشکتازی، آتلکتازی، برونشیت مزمن، آمفیزم، آسم، سرطان عناصر تنفسی، ایسکمی قلبی، ترومبوفلبیت و واریس؛ بیماری هایی هستند که نیاز به فیزیوتراپی تنفسی دارند.


 


 وی افزود: برای تمام جراحی ها، فیزیوتراپی قبل و بعد از عمل جراحی توصیه شده است.


 


حقیقت، بهبود تهویه، افزایش عملکرد ماهیچه های تنفسی، بهبود استقامت فعالیت های عمومی، جلوگیری از تجمع ترشحات ریوی، بهبود سرفه، افزایش تحرک قفسه سینه، تصحیح الگوی تنفس، پیشگیری از آتلکتازی و اصلاح یا پیشگیری از تغییر شکل های وضعیتی را اهداف فیزیوتراپی تنفسی دانست. 


  • گروه خبری : اخبار قلب
  • کد خبر : 133725
کلمات کلیدی
مریم رمضانی صباغ
خبرنگار

مریم رمضانی صباغ