به پایگاه اطلاع رسانی برنامه تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان خوش آمدید

وب اخبار طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت

جلسه دانشگاهی ستاد اجرایی برنامه تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت برگزار شد کاشان

در راستای طرح تحول سلامت در حوزه بهداشت:

جلسه دانشگاهی ستاد اجرایی برنامه تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت برگزار شد

جلسه ستاد اجرایی برنامه تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت با حضور رئیس دانشگاه، معاون بهداشتی و سایر اعضا روز سه شنبه مورخ 19/5/1395 در  سالن شهداء ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، دکتر محمد حسین اعرابی ریاست دانشگاه در این جلسه،  ضمن تبریک دهه کرامت، اظهار داشت: با توجه به عقد قرارداد با شرکتهای طرف مناقصه در برنامه تامین و گسترش مراقبت های اولیه سلامت ازطریق تقویت شبکه بهداشت و درمان در مناطق شهری و چینش نیروها در پایگاههای سلامت در طی مرداد ماه پس از استقرار کامل نیروها ،هماهنگی لازم بمنظور تسریع در روند فعال سازی پرونده های خانوار انجام شود.

این گزارش حاکیست: دکتر سید علیرضا مروجی، معاون بهداشتی دانشگاه نیز در این نشست  ضمن ارایه گزارشی از مصوبات جلسه قبل و ورود اطلاعات در نرم افزار سیب  (سامانه یکپارچه بهداشت) بر لزوم توسعه  پروژه های عمرانی تاکید کرد.

شایان ذکر است ارائه خدمات سلامت به عشایر، روستائیان و شهرهای زیر 20 هزار نفر، تامین سلامت در حاشیه شهرها و سکونتگاه های غیررسمی از برنامه های نظام تحول سلامت در حوزه بهداشت است.

ساعت : 9:0 -  روز  : چهار شنبه  - 20 /  5 / 1395 /  شماره خبر : 34 / تعداد نمايش :237

اهداف برنامه تحول نظام سلامت

در حوزه بهداشت:

افزایش سطح سلامت جمعیت هدف

افزایش عادلانه سطح دسترسی

به خدمات سلامت

افزایش کیفیت ارائه خدمات

افزایش رضایتمندی

افزایش مشارکت منصفانه

در تامین مالی خدمات

افزایش کارایی و حرکت

به سمت مدیریت منابع