لازم است از طرح تحول نظام سلامت صیانت شود. آسیب به این طرح، تنها متوجه دولت نیست؛ آسیب به نظام و کشور است. مردم هم به ادامه‌ این خدمات امیدوارند و این مسیر باید ادامه یابد.   امام خامنه ای  ( حفظه الله )            باید تلاش کنیم مردم کمتر بیمار شوند و این امر با عمومی شدن بهداشت در همه زمینه ها و مشارکت مردم محقق می‌شود. (ریاست محترم جمهور)

وب اخبار برنامه تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت

جلسه دانشگاهی ستاد اجرایی برنامه تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت برگزار شدکاشان

جلسه دانشگاهی ستاد اجرایی برنامه تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت برگزار شد

جلسه ستاد اجرایی برنامه تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت با حضور رئیس دانشگاه، معاون بهداشتی و سایر اعضا روز سه شنبه مورخ 31/1/1395 در  سالن شهداء ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، دکتر محمد حسین اعرابی ریاست دانشگاه در این جلسه،  ضمن تبریک هفته سلامت از پرسنل معاونت بهداشتی دانشگاه جهت اجرای دقیق برنامه های طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت تقدیر و تشکر کرد.

این گزارش حاکیست: پیگیری برگزاری آزمون جذب نیروی انسانی جهت پایگاههای سلامت و مراکز جامعه سلامت شهرستان کاشان، پیگیری تکمیل ساخت مراکز سلامت جامعه خاتم الانبیاء (واقع در مسکن مهر) و جوشقان قالی و پایگاه سلامت معنوی در شهرستان کاشان و مراکز سلامت جامعه سفید شهر و شهید ساکنی و خانه بهداشت حسین آباد در شهرستان آران و بیدگل از موضوعات مطرح شده در این جلسه بود.

شایان ذکر است ارائه خدمات سلامت به عشایر، روستائیان و شهرهای زیر 20 هزار نفر، تامین سلامت در حاشیه شهرها وسکونتگاه های غیررسمی از برنامه های نظام تحول سلامت در حوزه بهداشت است.

منبع خبر: وب دا کاشان

ساعت : 16:59 -  روز  : چهار شنبه  - 1 /  2 / 1395 /  شماره خبر : 34 / تعداد نمايش :409