به پایگاه اطلاع رسانی برنامه تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان خوش آمدید

وب اخبار طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت

جلسه دانشگاهی ستاد اجرایی برنامه تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت برگزار شدکاشان

جلسه دانشگاهی ستاد اجرایی برنامه تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت برگزار شد

جلسه ستاد اجرایی برنامه تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت با حضور رئیس دانشگاه، معاون بهداشتی و سایر اعضا روز سه شنبه مورخ 31/1/1395 در  سالن شهداء ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، دکتر محمد حسین اعرابی ریاست دانشگاه در این جلسه،  ضمن تبریک هفته سلامت از پرسنل معاونت بهداشتی دانشگاه جهت اجرای دقیق برنامه های طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت تقدیر و تشکر کرد.

این گزارش حاکیست: پیگیری برگزاری آزمون جذب نیروی انسانی جهت پایگاههای سلامت و مراکز جامعه سلامت شهرستان کاشان، پیگیری تکمیل ساخت مراکز سلامت جامعه خاتم الانبیاء (واقع در مسکن مهر) و جوشقان قالی و پایگاه سلامت معنوی در شهرستان کاشان و مراکز سلامت جامعه سفید شهر و شهید ساکنی و خانه بهداشت حسین آباد در شهرستان آران و بیدگل از موضوعات مطرح شده در این جلسه بود.

شایان ذکر است ارائه خدمات سلامت به عشایر، روستائیان و شهرهای زیر 20 هزار نفر، تامین سلامت در حاشیه شهرها وسکونتگاه های غیررسمی از برنامه های نظام تحول سلامت در حوزه بهداشت است.

منبع خبر: وب دا کاشان

ساعت : 16:59 -  روز  : چهار شنبه  - 1 /  2 / 1395 /  شماره خبر : 34 / تعداد نمايش :338

اهداف برنامه تحول نظام سلامت

در حوزه بهداشت:

افزایش سطح سلامت جمعیت هدف

افزایش عادلانه سطح دسترسی

به خدمات سلامت

افزایش کیفیت ارائه خدمات

افزایش رضایتمندی

افزایش مشارکت منصفانه

در تامین مالی خدمات

افزایش کارایی و حرکت