به پایگاه اطلاع رسانی برنامه تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان خوش آمدید

وب اخبار طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت

تحول حوزه بهداشت

جلسه دانشگاهی ستاد اجرایی برنامه تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت برگزار شد

جلسه دانشگاهی ستاد اجرایی برنامه تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت با حضور رئیس دانشگاه، معاون بهداشتی، معاون توسعه مدیریت و منابع  و سایر اعضا امروز مورخ 23/10/1394 در سالن شهداء برگزار شد.

به گزارش وب دا دکتر محمد حسین اعرابی رئیس دانشگاه در این جلسه، بر تسریع در روند اجرایی پروژه­ های احداث، نوسازی و بازسازی در مراکز سلامت جامعه و پایگاههای سلامت تاکید کرد.

دکتر سید علیرضا مروجی گزارشی از جلسه مشترک با قائم مقام معاونت بهداشت و رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت متبوع ارائه نمود.

این گزارش حاکیست: در این جلسه مقرر شد پیگیری در خصوص جذب نیروی مورد نیاز جهت اجرای کامل برنامه در شهرهای آران و بیدگل و کاشان انجام شود.

ارائه خدمات سلامت به عشایر، روستائیان و شهرهای زیر 20 هزار نفر، تامین و ارتقاء مراقبت­های اولیه سلامت در قالب گسترش و تقویت شبکه بهداشت و درمان در مناطق شهری از برنامه­ های تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت است

ساعت : 8:7 -  روز  : پنج شنبه  - 24 /  10 / 1394 /  شماره خبر : 34 / تعداد نمايش :270

اهداف برنامه تحول نظام سلامت

در حوزه بهداشت:

افزایش سطح سلامت جمعیت هدف

افزایش عادلانه سطح دسترسی

به خدمات سلامت

افزایش کیفیت ارائه خدمات

افزایش رضایتمندی

افزایش مشارکت منصفانه

در تامین مالی خدمات

افزایش کارایی و حرکت