لازم است از طرح تحول نظام سلامت صیانت شود. آسیب به این طرح، تنها متوجه دولت نیست؛ آسیب به نظام و کشور است. مردم هم به ادامه‌ این خدمات امیدوارند و این مسیر باید ادامه یابد.   امام خامنه ای  ( حفظه الله )            باید تلاش کنیم مردم کمتر بیمار شوند و این امر با عمومی شدن بهداشت در همه زمینه ها و مشارکت مردم محقق می‌شود. (ریاست محترم جمهور)

وب اخبار برنامه تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت

تحول حوزه بهداشت

جلسه دانشگاهی ستاد اجرایی برنامه تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت برگزار شد

جلسه دانشگاهی ستاد اجرایی برنامه تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت با حضور رئیس دانشگاه، معاون بهداشتی، معاون توسعه مدیریت و منابع  و سایر اعضا امروز مورخ 23/10/1394 در سالن شهداء برگزار شد.

به گزارش وب دا دکتر محمد حسین اعرابی رئیس دانشگاه در این جلسه، بر تسریع در روند اجرایی پروژه­ های احداث، نوسازی و بازسازی در مراکز سلامت جامعه و پایگاههای سلامت تاکید کرد.

دکتر سید علیرضا مروجی گزارشی از جلسه مشترک با قائم مقام معاونت بهداشت و رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت متبوع ارائه نمود.

این گزارش حاکیست: در این جلسه مقرر شد پیگیری در خصوص جذب نیروی مورد نیاز جهت اجرای کامل برنامه در شهرهای آران و بیدگل و کاشان انجام شود.

ارائه خدمات سلامت به عشایر، روستائیان و شهرهای زیر 20 هزار نفر، تامین و ارتقاء مراقبت­های اولیه سلامت در قالب گسترش و تقویت شبکه بهداشت و درمان در مناطق شهری از برنامه­ های تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت است

ساعت : 8:7 -  روز  : پنج شنبه  - 24 /  10 / 1394 /  شماره خبر : 34 / تعداد نمايش :331