به پایگاه اطلاع رسانی برنامه تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان خوش آمدید

وب اخبار طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت

جلسه دانشگاهی ستاد اجرایی برنامه تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت برگزار شد

جلسه دانشگاهی ستاد اجرایی برنامه تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت با حضور رئیس دانشگاه، معاون بهداشتی و سایر اعضا روز سه شنبه مورخ 15/10/1394 در سالن شهداء ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا دکتر محمد حسین اعرابی رئیس دانشگاه در این جلسه، بر لزوم تامین نیروی انسانی مورد نیاز جهت ارائه کامل و فعال خدمات در مراکز سلامت جامعه و پایگاههای سلامت تاکید کرد.

دکتر سید علیرضا مروجی معاون بهداشتی دانشگاه نیز در این جلسه ضمن  ارائه گزارشی از روند اجرایی پروژه­ های عمرانی حوزه تحت پوشش معاونت بهداشتی دانشگاه ، بر لزوم سرعت بخشیدن به فعالیت­های عمرانی تاکید کرد.

دکتر محمد فرجی کارشناس مسئول واحد سلامت دهان ودندان معاونت بهداشتی دانشگاه نیز در این جلسه گزارشی از روند اجرایی برنامه تحول سلامت دهان و دندان دانش آموزان ارائه نمود.

گفتنی است: ارائه خدمات سلامت به عشایر، روستائیان و شهرهای زیر 20 هزار نفر، تامین و ارتقاء مراقبت­های اولیه سلامت در قالب گسترش و تقویت شبکه بهداشت و درمان در مناطق شهری از برنامه­ های تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت است.

ساعت : 12:45 -  روز  : پنج شنبه  - 17 /  10 / 1394 /  شماره خبر : 34 / تعداد نمايش :261

اهداف برنامه تحول نظام سلامت

در حوزه بهداشت:

افزایش سطح سلامت جمعیت هدف

افزایش عادلانه سطح دسترسی

به خدمات سلامت

افزایش کیفیت ارائه خدمات

افزایش رضایتمندی

افزایش مشارکت منصفانه

در تامین مالی خدمات

افزایش کارایی و حرکت

به سمت مدیریت منابع