نکات آموزشی بهداشتی

توصیه های فوکال پوینت علمی آنفلوانزا دانشگاه علوم پزشکی کاشان در خصوص بیماری آنفلوانزا

خانم دکتر سلیمانی فوکال پوینت  علمی آنفلوانزای دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: ویروس آنفلوانزاهر ساله در فصل سرد سال باعث ابتلای مردم میگردد.لذا مردم باید دقت کرده و یکسری از نکات بهداشتی را جهت پیشگیری ازبیماری مد نظر قرار دهند. ولی به هر حال عده ای از افراد مبتلا به بیماری خواهند شد. و این امر اجتناب ناپذیر است.

ایشان در خصوص نکات پیشگیری از بیماری بر شستن مرتب دستها، پوشاندن دهان و بینی در هنگام سرفه و عطسه، انجام واکسیناسیون در گروههای توصیه شده  و مراجعه به موقع به پزشک تاکید کردند.

وی در پاسخ به این سوال که داروهای مورد نیاز در درمان بیماری چیست گفت:

درمان بیماری با ید توسط پزشک انجام می شود و داروهای اختصاصی همچون اوسلتامی ویر در موارد خاص توسط پزشک تجویز خواهد شد لذا مردم از خود درمانی خود داری کنند. و نکاتی چون مصرف سوپ و مایعات ، مصرف داروهای تجویز شده توسط پزشک و استراحت در منزل را رعایت کنند.

وی با اشاره به اینکه  در درمان آنفلوانزا  استفاده  از کورتون (مانند دگزا متازون) طول درمان را افزایش می دهد از کلیه پزشکان در خواست کرد تا حتی الاامکان در در مان بیماری از این دارو ها استفاده نشود.

دکتر سلیمانی گفت: گروههایی از افراد باید بیشتر مواظب باشند و آنها شامل بیماران تنفسی، قلبی، دیابتی، سرطانی، کلیوی و افراد دارای نقص ایمنی و زنان بادار میباشند. این افراد هم باید قبل از فصل شیوع بیماری از واکسن جهت پیشگیری استفاده کنند و هم در صورت بیماری باید زود به پزشک مراجعه کنند.

ساعت : 11:37 -  روز  : دو شنبه  - 25 /  10 / 1396 /  شماره خبر : 33 / تعداد نمايش :426