اطلاعیه های معاونت

فراخوان صدور مجوز فعالیت شرکت های ارائه دهنده خدمات مهندسی بهداشت حرفه ای

معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در نظر دارد در راستای توسعه خدمات مهندسی بهداشت حرفه‌ای در مناطق تحت پوشش دانشگاه از متقاضیان واجد شرایط تأسیس شرکتهای خصوصی ارائه دهنده خدمات حرفه‌ای ثبت نام بعمل آورد.

لذا از متقاضیان دعوت می‌شود از تاریخ 20/03/98 لغایت 25/04/98 جهت ثبت نام و با در دست داشتن مدارک مورد نیاز (که طبق پیوست زیر می‌باشد) به گروه مهندسی بهداشت حرفه ای  معاونت بهداشتی دانشگاه مراجعه نمایند. همچنین علاقمندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن‌های 03155420018 و 03155422444 تماس حاصل نمایند.

مدارک مورد نیاز :

ساعت : 8:56 -  روز  : یکشنبه  - 19 /  3 / 1398 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :181