اطلاعیه های معاونت

برگزاری بسیج ملی تغذیه سالم 20 تا 30 دی ماه 97

بیماری های غیر واگیر مهم ترین علت مرگ و میر در کشور به شمار می رود به طوری که 76 % درصد بار بیماری ها در ایران به بیماری های غیر واگیر اختصاص دارد. یکی از مهم ترین عوامل خطر بیماری های غیر واگیر تغذیه نامناسب و مصرف زیاد قند ، نمک و چربی است. مطالعات انجام شده نشان داده است که تغذیه نامناسب و الگوی غذایی بیشترین علت به روز اضافه وزن و چاقی ، بیماری ها ی قلبی و عروقی ، دیابت نوع دو و برخی از انواع سرطان ها است.

یکی از اقدامات مهم در کاهش بروز بیماری های غیرواگیر افزایش سطح آگاهی مردم جامعه است. در همین راستا واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشتی در جهت ارتقاء سواد تغذیه ای جامعه، هر ساله اقدام به برگزاری بسیج ملی آموزش همگانی تغذیه  می کند که امسال نیز همچون سنوات گذشته نهمین بسیج ملی کاهش مصرف قند ، نمک و چربی با تاکید بر شعار "از امروز با تغذیه سالم برای فردایی با سلامتی شروع کنیم" از تاریخ 20 تا 30 دی ماه سال جاری با همکاری ارگان های بین بخشی هم چون آموزش و پرورش، شهرداری، بهزیستی و... برگزار می شود.

ساعت : 8:3 -  روز  : شنبه  - 15 /  10 / 1397 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :95