اطلاعیه های معاونت

30 شهریور ماه روز جهانی آلزایمر

5درصد از جمعیت 65 ساله و بالاتر به بیماری آلزایمر متوسط تا شدید مبتلا هستند و این در حالیست که 15-10 درصد سالمندان در همین گروه سنی از بیماری آلزایمر خفیف رنج می برند.

بیماری آلزایمر یک بیماری تحلیل برنده و پیش رونده سیستم عصبی مرکزی انسان است که باعث زوال قوای عقلانی می‌شود.منشاء این بیماری دقیقا معلوم نیست و علاجی هم برای آن فعلاً در دسترس نیست.

تغییرات متعددی در مغز بیمار رخ می دهد که باعث کوچک شدن مغز و نیز از بین رفتن سلول‌های مغزی می‌شود و به جای آنها اشکال خاصی به نام "پلاکهای پیری" در مغز به وجود می‌‌آید.

اصولا شیوع بیماری آلزایمر در کشورهای در حال توسعه با توجه به رشد سریع جمعیت سالمند بیشتر از جوامع دیگر است و در ایران هم با رشد سریع تعداد این قشر در جامعه، احتمال ابتلا به دمانس افزایش بیشتری خواهد داشت.

از آنجایی که 21 سپتامبرمصادف با 30 شهریور ماه به عنوان سالروز جهانی آلزایمرمنظور شده است امید است بتوانیم با ارتقاء دانش افراد در راستای پیشگیری ازاین بیماری وآگاهی از علائم ونشانه های آن قدمهای مؤثر برداریم.

ساعت : 8:49 -  روز  : شنبه  - 7 /  7 / 1397 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :17