اطلاعیه های معاونت

تقدیراز بهورز نمونه کشوری سرکارخانم فاطمه فخره

سرکارخانم فاطمه فخره ، متولد سال 1350 ساکن روستای علی آباد فخره از مرکز خدمات جامع سلامت ابوزیدآباد واقع در شهرستان آران و بیدگل ، سال 1369 با مدرک پنجم ابتدایی در مرکز آموزش بهورزی  دانشگاه علوم پزشکی کاشان پذیرفته شد و پس از طی دوره 2 ساله بهورزی ، فارغ التحصیل و در خانه بهداشت روستای مذکور مشغول بکار گردید و روستاهای قمر  فخره ، شهریاری و امین اباد را نیز تحت پوشش خدمات خود قرار داد .

حسن برخورد ، اخلاص در عمل ، پشتکار فراوان ، مردم داری و عشق خدمت به مردم به دور از هرگونه چشمداشت مادی از ویژگیهای خانم فخره در طی این 27 سال خدمت صادقانه بوده است .

وی بهمراه همسرش آقای عباس علیشاهی که او نیز بهورز مبی باشد ، به انجام وظایف شغلی خود که ارائه خدمات مراقبتی ودرمانی اولیه به مردم روستا است اکتفا نکرده و با جلب مشارکت مردمی و جذب کمک خیرین و انجام هماهنگیهای بین بخشی ببه انجام خدمات عام المنفعه پرداخته اند که بعضی از اقدامات ایشان به شرح ذیل می باشد:

- اجرای طرح جمع آوری پسماند در روستا

- آموزش واجرای طرح تفکیک موادزائد

- تأسیس سالن ورزشی در راستای کاهش بیماریهای غیرواگیر وافزایش تحرک بدنی

- جلب حمایت خیرین در تامین تجهیزات خانه بهداشت و بهسازی آن

- بهسازی و ساخت سرویسهای بهداشتی برای مدارس روستا

- اضافه کردن کلاس درس به مدرسه روستا از طریق خریداری کانکس با جذب کمک خیرین

لازم به ذکر است همگی اهالی روستا دارای پرونده الکترونیک سلامت هستند و خدمات مربوط به سلامتی را دریافت می نمایند. بطوریکه شاخصهای ارائه خدمات در کلیه موارد 100% است .

12 شهریور ماه مصادف با روز بهورز ، فرصتی مناسب برای قدردانی از این بهورز نمونه کشوری است.

این بهورز عزیز در کنار کار ، ادامه تحصیل را فراموش نکرد و مراتب ترقی را تا اخذ مدرک کارشناسی مدیریت خانواده طی کرد.

ساعت : 17:49 -  روز  : سه شنبه  - 13 /  6 / 1397 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :92