اطلاعیه های معاونت

8 الی 14 اردیبهشت ماه ،هفته جوان گرامی باد

شعار هفته: " شادزیستن راتجربه کنیم"

8 اردیبهشت 97 مصادف با روز تولد حضرت علی اکبر به عنوان روز ملی جوان نامگذاری گردیده است .در این راستا و به منظور تامین ، حفظ وارتقاء سلامت جوانان در کلیه ابعاد جسمی ،روانی و اجتماعی و با تاکید بر دوسرفصل اصلی سیاستهای کلی جمعیت جلسه توجیهی - آموزشی ویژه مراقبین سلامت (هماهنگ کننده برنامه  سلامت جوانان) مراکز وپایگاههای خدمات جامع سلامت شهری در تاریخ 5/2/97در سالن زنده یاد رعیت  برگزار گردید.

در این جلسه ضمن ارائه  اهداف برگزاری هفته  سلامت جوان و روز ملی جوان ، انتظارات از واحد های تابعه جهت فراخوان جوانان و پوشش صد در صدی خدمات مراقبتی ایشان در سال 97 و لزوم آموزش جوانان و خانواده های ایشان در خصوص مسائل اولویت دار سلامت جوانا ن مورد تاکید قرار گرفت.

در پایان از تلاش کلیه مراقبین سلامت پایگاهها و مراکز خدمات جامع سلامت شهری در انجام برنامه های سلامت جوانان تشکر و قدردانی گردید.

ساعت : 10:6 -  روز  : سه شنبه  - 11 /  2 / 1397 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :34