اطلاعیه های معاونت

11 اردیبهشت روز جهانی آسم

بیماری آسم یکی از معضلات اصلی سیستم های بهداشت و درمان در بسیاری از کشورهای جهان از جمله کشور ما می باشد. طبق آخرین آمار سازمان بهداشت جهانی بیش از 334 میلیون نفر از مردم دنیا به آسم مبتلا هستند و متاسفانه شیوع این بیماری و عوامل خطر مرتبط با آن مرتباً در حال افزایش است. با توجه به اینکه یکی از مهم ترین اقداماتی که در زمینه پیشگیری و کنترل آسم می توان انجام داد، افزایش آگاهی آحاد جامعه نسبت به این بیماری است، GINA (اعتلاف جهانی علیه بیماری آسم) به منظور حساس سازی جامعه، جلب مشارکت ذی نفعان و برنامه ریزی و همکاری در جهت پیشگیری و کنترل آسم، اولین سه شنبه ماه می را به عنوان روز جهانی آسم نامگذاری نموده است.
امسال GINA شعار روز جهانی آسم را که مصادف با 11 اردیبهشت ماه می باشد، « هرگز زود نیست، هرگز دیر نیست، در همه حال باید به فکر بیماری های مجاری تنفسی بود» انتخاب نموده است.
با توجه به اهمیت موضوع وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، هرسال همگام با سایر کشورهای جهان و با همکاری دانشگاه های علوم پزشکی، مراکز پژوهشی و انجمن های علمی اقدام به بزرگداشت این روز به منظور اطلاع رسانی و افزایش آگاهی عموم جامعه و هم اندیشی و حمایت از برنامه های ملی مرتبط می نماید.

ساعت : 9:47 -  روز  : سه شنبه  - 11 /  2 / 1397 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :32