اطلاعیه های معاونت

شعار هفته مردان سال 96

شعار هفته مردان سال 96 "ورزش، کلید طلایی سلامت مردان"

هر ساله پویش هفته ملی"سلامت مردان ایران"، در هفته اول اسفندماه با هدف اطلاع رسانی و حساس سازی گروههای مختلف جامعه در خصوص اولویتهای سلامت مردان کشور برگزار می گردد.مقوله سلامت مردان موضوعی است که موجب استحکام و ارتقای سلامت نیروی کار جامعه بوده و توسعه کشور را در پی خواهد داشت.

مردان نسبت به زنان کمتر به پزشک مراجعه نموده و مراجعه به مراکز درمانی را به دلایل مختلف تا بروز مراحل پیشرفته و خطرناک بیماری به تأخیر میاندازند. بیماریهای مانند بیماریهای مزمن انسدادی ریه، بیماریهای قلبی و عروقی، خودکشی، بیماریهای شدید روانی، بیماریهای شغلی و آسیب های ناشی از حوادث، بیماریهای رفتاری و جنسی در مردان بیشتر از زنان می باشد. تامین سلامت جسمی و روانی مردان در دوره های مختلف زندگی، حساس سازی آنان به مقوله حفظ و ارتقا سلامت، پیشگیری اولیه و تشخیص زود هنگام بیماریهای خطیر و بدون علامت در جامعه مردان و  افزایش دسترسی آنها به اطلاعات سلامتی از جمله اهداف وزارت بهداشت در دهه اخیر بوده که با شروع طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت و با تاکید بر تشکیل شناسنامه سلامت در مردان، مورد توجه ویژه قرار گرفته است.

ستاد برگزاری هفته ملی سلامت مردان، با توجه به اهمیت و شیوع کم تحرکی در جامعه و تاثیر آن بر ابعاد سلامت آنان از بیماری های قلبی عروقی و سرطان ها به عنوان اولی ترین علل مرگ و میر و عوامل خطر مهمی مانند چاقی و چاقی شکمی، فشارخون بالا، دیابت و ... تا مشکلات روانی اجتماعی، اسکلتی عضلانی و... به عنوان مهمترین علل ناتوانی مردان، موضوع فعالیت بدنی را به عنوان محور اصلی پویش فوق در سال جاری انتخاب و شعار "ورزش؛ کلید طلایی سلامت مردان"را تعیین نموده است.

محورهای اطلاع رسانی در روزهای هفته مذکور نیز به شرح ذیل می باشد:

سه شنبه یک اسفند: نقش فعالیت بدنی در سلامت همه گروه های سنی و جمعیتی از کودکان و جوانان تا میانسالان و سالمندان، معلولین و بیماران

چهارشنبه دوم اسفند: نقش ورزش در کنترل عوامل خطر بیماری قلبی عروقی با تاکید بر چاقی شکمی به عنوان زنگ خطر سلامت مردان

پنجشنبه سوم اسفند: سلامت مردان، سلامت خانواده

جمعه چهارم اسفند: ورزش همگانی و  محیط زندگی حامی فعالیت بدنی

شنبه پنجم اسفند: محیط کار حامی فعالیت بدنی

یکشنبه ششم اسفند: نقش ورزش در  سلامت روانی  و اجتماعی مردان

دوشنبه هفتم اسفند: ورزش و سلامت اسکلتی عضلانی

ساعت : 8:42 -  روز  : پنج شنبه  - 3 /  12 / 1396 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :232