اطلاعیه های معاونت

فراخوان آزمون مسئولین فنی شرکت های خدمات بهداشت حرفه ای کاشان

فراخوان آزمون مسئولین فنی شرکت های خدمات بهداشت حرفه ای

در راستای اجرای بند 6 ماده 37 دستورالعمل شماره 5637/300 د مورخ 22/5/92 شرکتهای خصوصی ارائه دهنده خدمات مهندسی بهداشت حرفه ای  وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و به استناد بند 5 روش اجرایی دستورالعمل فوق ،‌ معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان در نظر دارد برای دومین بار  نسبت به برگزاری آزمون تخصصی مسئولین فنی شرکتهای ارائه دهنده خدمات مهندسی بهداشت حرفه ای اقدام نماید .

لذا متقاضیان واجد شرایط می‌توانند حداکثر تا تاریخ15/07/1396 با تکمیل مدارک و فرم پیوست و ارسال به پست الکترونیک h.occupational@gmail.com در این آزمونثبت نام  نمایند.

زمان برگزاری  آزمون:چهارشنبه3 آبان 1396

محل برگزاری آزمون:

کاشان، میدان پلیس، بلوار نارنجستان، خیابان شمشاد 13، معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان ، سالن رعیت

زمان دریافت کارت  آزمون:

شرکت کنندگان بایستی یکساعت قبل از برگزاری آزمون جهت اخذ کارت در محل برگزاری آزمون حضور داشته باشند.

شرایط شرکت در آزمون:

مسئولین فنی شرکتهای مهندسی بهداشت حرفه‌ای که  قبل از سطح بندی دارای مجوز فعالیت بوده‌اند.

متقاضیان جدید واجد شرایط طبق دستورالعمل  شرکت های  مهندسی بهداشت  حرفه‌ای

کارشناسان بهداشت حرفه ای

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام :

1. تکمیل فرم ثبت نام در فراخوان

2. اسکن  شناسنامه و‌کارت ملی

3. اسکن یک قطعه عکس 4*3 (با کیفیت بالا )

4. اسکن مدرک تحصیلی

5. اسکن فیش واریزی هزینه ثبت نام به مبلغ 80 هزار تومان به حساب غیر درمانی معاونت بهداشتی به شماره 2137740231003(بانک رفاه)

لذا متقاضیان واجد شرایط بایستی جهت ثبت نام در آزمون ، حداکثر تا تاریخ15/07/1396 مدارک فوق را  تهیه و به آدرس پست الکترونیک h.occupational@gmail.com  ارسال نمایند.

ضمنا متقاضیان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 55420018-031 در ساعات اداری تماس حاصل نمایند.

فهرست منابع آزمون :

1) کتاب حدود تماس شغلی - وزارت بهداشت 1395(ویرایش چهارم)

2) کتاب نمونه برداری از هوا و روش های تجزیه دستگاهی تالیف دکتر احمد نیک پی

3) مهندسی صدا و ارتعاش تالیف  دکتر رستم گل محمدی _ بخش اول فصل های 2، 3، 4، 5، 7و بخش دوم فصل های 2،3،4،5 انتشارات دانشجو

4) مهندسی روشنایی تالیف  دکتر رستم گل محمدیفصل های 2 ، 5 ، 7، 8انتشارات دانشجو چاپ سومسال1389

5) کتاب ارزیابی پوسچر تالیف دکتر علیرضا چوبینه انتشارات فن آوران  فصل های دوم ، سوم ، چهارم ، پنجم ، ششم ، هشتم

6) کتاب مهندسی عوامل انسانی در صنعت و تولید – دکتر چوبینه انتشارات فن آوران

7) کتاب تنشهای حرارتی محیط کار  تالیف دکتر فریده کلبابایی – انتشارات دانشگاه تهران 1388 فصل پنجم

8) دستورالعمل  و روش اجرایی شرکتهای مهندسی بهداشت حرفه‌ای  مصوب وزارت بهداشت و درمان  و آموزش پزشکی

توجه:

کسب حداقل 60 درصد  از کل امتیاز آزمون  به معنی قبولی در سطح درخواست شده خواهد بود.

کسب امتیاز قبولی از این آزمون برای  متقاضیان  به معنی دریافت مجوز و یا  لزوم صدور مجوز نمی باشد.

درصورت کسب امتیاز قبولی در این آزمون و صدور مجوز  فعالیت از طریق کمیته  صدور مجوز دانشگاه، سپردن تعهد   توسط مسئولین فنی برای شرکت  در دوره‌های  آموزشی  مدون مسئولین فنی شرکت ها در سال 96 و پس از آن  الزامی است .

ساعت : 17:56 -  روز  : دو شنبه  - 13 /  6 / 1396 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :807