اطلاعیه های معاونت

برگزاری دوره آموزش دستیار کنار دندانپزشک

معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در نظر دارد در راستای ارتقای کمی و کیفی خدمات دندانپزشکی و به منظور توانمندسازی دستیاران و منشی های دندانپزشکی مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی و ... دوره آموزشی ویژه دستیاران را به مدت دوهفته برگزار نماید. لازم به ذکر است دوره آموزشی برای تمامی دستیاران الزامی می باشد و پس از پایان دوره گواهی آموزشی برای تک تک افرادی که 70 درصد نمره تئوری و عملی را کسب نمایند صادر خواهد شد .متقاضیان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر حداکثر تا تاریخ 15/4/96 با واحد سلامت دهان و دندان خانم جانجانی وبا شماره تلفن 55421110 تماس حاصل نمایند.ضمنا گذراندن دوره آموزشی فوق به منزله بکارگیری افراد آموزش دیده در واحدهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کاشان نمی باشد.

ساعت : 8:21 -  روز  : سه شنبه  - 13 /  4 / 1396 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :275