اطلاعیه های معاونت

12 اردیبهشت ماه مصادف با روز جهانی آسم گرامی باد

معاون بهداشتی دانشگاه عنوان کرد:

"هوای بهتر، تنفس بهتر" شعار روز جهانی آسم

معاون بهداشتی دانشگاه اظهار داشت: "هوای بهتر، تنفس بهتر" شعار روز جهانی آسم نامگذاری شده است.

به گزارش وب دا، دکتر سید علیرضا مروجی، با اشاره به اینکه امسال روز جهانی آسم مصادف با 12 اردیبهشت ماه می باشد، گفت: آسم یکی از شایعترین بیماری های مزمن در کودکان و بزرگسالان می باشد.

وی، ضمن بیان اینکه بر اساس آمار سازمان بهداشت جهانی 334 میلیون نفر از مردم دنیا به بیماری آسم مبتلا هستند، افزود: متأسفانه شیوع این بیماری در بسیاری از کشورهای جهان و از جمله کشور ما در حال افزایش است.

دکتر مروجی تصریح کرد: "سازمان جهانی اقدام برای آسم (GINA)" به منظور افزایش آگاهی در خصوص بیماری آسم و عوامل خطر آن، جلب مشارکت ذینفعان و برنامه ریزی و همکاری در جهت پیشگیری و کنترل این بیماری، اولین سه شنبه ماه می را به عنوان روز جهانی آسم نامگذاری کرده است.

وی ادامه داد: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هر ساله همگام با سایر کشورهای جهان و با همکاری دانشگاه های علوم پزشکی، مراکز پژوهشی و انجمن های علمی، اقدام به بزرگداشت این روز می نماید.

منبع خبر: وب دا کاشان

ساعت : 10:15 -  روز  : سه شنبه  - 12 /  2 / 1396 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :328