اطلاعیه های معاونت

فراخوان ثبت نام پزشکان عمومی جهت اخذ مجوز انجام معاینات سلامت شغلی سال 96کاشان

فراخوان ثبت نام پزشکان عمومی جهت اخذ مجوز انجام معاینات سلامت شغلی سال 96

در راستای توسعه خدمات طب کار در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی کاشان و با عنایت به لزوم انجام معاینات شغلی توسط بخش خصوصی برای شاغلین  صنایع و کارگاه ها در شهرستانهای کاشان ،  آران وبیدگل و  به استناد بخشنامه معاینات سلامت شغلی مصوبه شماره 187/100مورخ 11/2/92ودستور العمل اجرایی مربوطه ، معاونت بهداشتی این دانشگاه درنظر دارد از پزشکان عمومی دوره دیده طب کار دارای مطب به منظور صدور مجوز فعالیت در بخش خصوصی (دو نفر پزشک طب کار یک نفر شهرستان کاشان و یک نفر شهرستان آران وبیدگل) مجوز معاینات سلامت سلامت شغلی ارائه نماید. لذا متقاضیان واجد شرایط می توانند فرم ذیل( فرم ثبت نام شرکت در فراخوان)را حداکثر تا 20/02/96تکمیل وبه گروه مهندسی بهداشت حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه  تحویل نمایند.

لازم بذکر است شرایط ثبت نام در آیین نامه سلامت شاغلین به آدرس ذیل قابل مشاهده است :

جهت دریافت فرم ثبت نام کلیک نمایید.

ساعت : 10:19 -  روز  : جمعه  - 8 /  2 / 1396 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :544