اطلاعیه های معاونت

برگزاری سمپوزیم زیکا بصورت وبینار در کاشان

سمپوزیم زیکا درسالن امفی تائتر مرکزی دانشکاه علوم پزشکی کاشان در تاریخ 6 خرداد 1395 برگزار میگردد.

با توجه به حساسیت موضوع ویروس زیکا (ZIKA ) در ابعاد بین المللی و اعلام فوریت بهداشتی بین المللی (PHEIC) از سوی سازمان جهانی بهداشت سمپوزیم زیکا بصورت وبینار همزمان با سراسرکشور در سالن آمفی تائتر مرکزی دانشگاه علوم پزشکی کاشان و اقع در کیلومتر 3 جاده راوند، برای پزشکان عمومی و  متخصص و اعضای شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل  ومدیران بهداشتی درمانی و کارشناسان واحدهای ستادی معاونت بهداشتی برگزار می گردد. در این وبینار که بطور مستقیم و همزمان با تهران برگزار می شود در مورد زیکا و واقعیت های علمی و چالشها وضعیت همه گیرشناختی و بالینی این ویروس مطالبی ارائه می گردد.

ساعت : 8:22 -  روز  : چهار شنبه  - 29 /  2 / 1395 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :638