اطلاعیه های معاونت

تدوین آیین نامه ضوابط رفتار و پوشش حرفه ای در دانشگاه

آیین نامه ضوابط رفتار و پوشش حرفه ای در دانشگاه ویژه کارکنان، اساتید و دانشجویان در کلیه اماکن تحت پوشش دانشگاه تدوین شد.

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی کاشان، اقدام به نهادینه سازی اخلاق و تعهد حرفه ای در گستره خویش نموده و این مهم را در قالب یک برنامه هدفمند و زمان بندی شده به اجرا خواهد رساند. این راهنما به استناد آیین نامه رفتار و پوشش حرفه ای مصوبه مورخ 91/5/15 شورای فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مستند به مصوبه جلسه 111 شورای انقالب فرهنگی، مورخ 89/3/18 در خصوص مصادیق پوشش تهیه گردیده است.

گفتنی است نظارت بر حسن اجرای این آیین نامه بر عهده مسئول مستقیم مربوطه در هر واحد می باشد و در صورت عدم رعایت مفاد آیین نامه توسط مراجع ذی صلاح مطابق با قوانین و مقررات برخورد خواهد شد.

این آیین نامه به شرح ذیل می باشد

ضوابط پوشش حرفه ای بانوان:

·        استفاده از چادر بعنوان حجاب برتر در محیط کار توصیه می گردد.

·        مانتو و روپوش استاندارد (با رنگ های مناسب، ساده، آستین بلند و حداقل تا زیر زانو باشد  و همچنین از پوشیدن مانتوهای نازک، بدن نما، تنگ و چسبان، علامت دار و جلو باز خودداری گردد.

·        مقنعه باید طوری باشد که علاوه بر گردی صورت، زیر چانه و موی سر فرد را نیز پوشش دهد و کوتاه و نازک نباشد.

·        شلوار نسبتاً آزاد باشد و علاوه بر الزام به استفاده از رنگ های متعارف، باید مچ پا را بپوشاند (استفاده از ساپورت ممنوع می باشد).

·        جوراب نازک و کوتاه نباشــد.

·        استفاده از هرگونه زیورآلات آشکار، آرایش، لاک و  ناخن مصنوعی ممنوع است.

ضوابط پوشش حرفه ای آقایان:

·        رعایت آراستگی در پوشش، ترجیحاً استفاده از کت و شلوار به رنگ های متعارف

·        پرهیز از پوشیدن لباس های تنگ و بدن نما (پیراهن آستین کوتاه، تیشرت، شلوار تنگ و ...)

·        عدم استفاده از زیور آلات  (گردن بند و دستبند و  ...)

·        ممنوعیت آرایش غیر متعارف، بستن موها، خالکوبی و تتو

لازم به ذکر است: رعایت اصول اداری و شئونات اسلامی در رفتار و گفتار ضروری و استعمال دخانیات در کلیه اماکن تحت پوشش دانشگاه اکیداً ممنوع است.

شایان ذکر است: رعایت ضوابط پوشش حرفه ای در عکس صفحات شخصی و مجازی و همراه داشتن کارت شناسایی در کلیه اماکن تحت پوشش دانشگاه لازم و پوشش حرفه ای و مناسب در بخش های درمانی براساس ضوابط اجرایی مربوطه است.

ساعت : 8:19 -  روز  : سه شنبه  - 29 /  6 / 1401 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :23