بازدید چرخشی گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای غیرواگیر از مرکز بهداشتی درمانی مرق کاشان

سومین بازدید دوره ای پرسنل مبارزه با بیماریها در تاریخ 12/6/93 از مرکز بهداشتی درمانی مرق انجام شد در این بازدید که با حضور کلیه پرسنل مبارزه با بیماریهای مراکز شهری و روستایی و پایگاههای بهداشت بود. پس از تلاوت آیاتی از کلام ا.. مجید، پزشک مسئول مرکز سرکار خانم دکتر سراج بیوگرافی و گزارش بیماریهای شایع منطقه که فشار خون و دیابت بود را ارائه نمودند و آقای محتشمی کارشناس مرکز به تحلیل وضعیت موجود بیماریهای غیرواگیر در مرکز پرداختند. در ادامه شاخصهای مرکز توسط کارشناسان بازدید کننده و در حضور پزشک مسئول مورد بررسی قرار گرفت.سپس آقای مستوری در خصوص روز جهانی قلب و چگونگی تکمیل تناقضات مراکز بهداشتی درمانی دستورالعمل دریافت جدید مبلغ PKU – CHو .... مطالبی را بیان نمودند. لازم به ذکر است که این برنامه هر 2 ماه یکبار به منظور ارائه مطالب جدید و ارتقاء سطح دانش بهداشتی پرسنل برگزار می شود.

ساعت : 8:27 -  روز  : پنج شنبه  - 13 /  6 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :549