جلسه مشترک کارشناسان گروه بیماری های غیرواگیر حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه  و شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل برگزار شد.کاشان

جلسه مشترک کارشناسان گروه بیماری های غیرواگیر حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه و شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل برگزار شد.

در تاریخ 1/6/1393 پنجمین جلسه مشترک کارشناسان گروه بیماری های غیرواگیر حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه و شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل با هدف بحث و تبادل نظر جهت اجرای بهینه برنامه های بیماری های غیرواگیر در معاونت بهداشتی دانشگاه تشکیل شد. در این جلسه پس از مرور مصوبات جلسه قبلی کارشناسان به بحث و تبادل نظر جهت اجرای برنامه های جاری و آتی پرداختند و پس از تصویب موارد اجرایی برنامه ها به کار خود پایان دادند. لازم به ذکر است که جلسه ماهیانه این گروه با هدف ارتقاء برنامه های اجرایی در بین کارشناسان برگزار می شود.

ساعت : 8:20 -  روز  : یکشنبه  - 2 /  6 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :623