کارگاه آموزشی پرونده الکترونیک نظام مراقبت سلامت نوجوانان و مدارس مراکز بهداشتی و درمانی برگزار شد.کاشان

کارگاه آموزشی پرونده الکترونیک نظام مراقبت سلامت نوجوانان و مدارس مراکز بهداشتی درمانی از تاریخ 1لغایت4 تیرماه1393 با هدف آموزش کارکنان مراکز بهداشتی درمانی در خصوص عملیاتی نمودن پرونده الکترونیک نظام مراقبت سلامت نوجوانان و  مدارس درسطح مراکز بهداشتی درمانی برگزار شد.

در این کارگاه در خصوص پرونده الکترونیک نظام مراقبت سلامت نوجوانان و مدارس توضیحاتی توسط خانم خاندایی کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان و مدارس ارائه شد و در ادامه پیرامون عناوین ذیل مطالبی را بیان نمودند.

1.سازماندهی: (شامل اطلاعات عمومی مرکز بهداشتی اطلاعات پرونده سلامت مدارس, اطلاعات عمومی دانش آموزان)

2.پایش و ارزشیابی: (شامل ارزیابی ایمنی و بهداشت محیط مدارس)

3.گزارش دهی: (شامل اطلاعات مراقبت نوجوانان اطلاعات حوادث و سوانح و اطلاعات مرگ نوجوانان)

ساعت : 7:57 -  روز  : یکشنبه  - 8 /  4 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :826