جلسه کمیته طبقه بندی موارد مظنون به سرخک دانشگاه برگزار شد.کاشان

جلسه کمیته طبقه بندی موارد مظنون به سرخک دانشگاه برگزار شد.

در مورخ03/04/93 جلسه کمیته طبقه بندی موارد مظنون به سرخک دانشگاه با حضور اعضای کمیته ، در دفتر معاونت بهداشتی تشکیل شد. در این جلسه ابتدا کلیه گزارشی از وضعیت نظام مراقبت بیماری سرخک در دانشگاه طی سال 92 مطرح و سپس نسبت به طبقه بند ی موارد بر حسب نتایج آزمایشگاهی،عوامل اپید میو لوژیک وعلائم بالینی بیماران انجام گرفت .در این جلسه 2 مورد از بیماران بعلت عدم همکاری در نمونه دهی طبق نظر پزشک مرکز و علائم بالینی جزء موارد مردود از نظر سرخک طبق بندی شدند.

ساعت : 7:51 -  روز  : یکشنبه  - 8 /  4 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :581