دومین بازدید چرخشی کاردانها و کارشناسان مبارزه با بیماریها با مدیریت گروه بیماریهای غیر واگیر برگزار شد.کاشان

در تاریخ 4/4/93 دومین بازدید چرخشی کاردانها و کارشناسان مبارزه با بیماریها با مدیریت گروه بیماریهای غیر واگیر در مرکز بهداشتی درمانی برزک برگزار شد.. در این بازدید پس از ارائه گزارش از وضعیت بیماریهای غیر واگیر مرکز توسط پزشک مسئول و کارشناس بیماریها، در خصوص چگونگی ارائه شاخصهای بیماریهای غیر واگیر مطالبی توسط آقای مستوری و جزایری ارائه گردید. در ادامه جلسه ،پایش از مرکز و خانه بهداشت ضمیمه انجام شد و در پایان، جلسه با جمع بندی مطالب به کار خود خاتمه داد.

ساعت : 8:26 -  روز  : پنج شنبه  - 5 /  4 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :685