آغاز کارآموزی دانش آموزان بهورزی در خصوص درس مراقبتهای ادغام یافته سلامت مادران در زایشگاه شبیه خوانی کاشان

آغاز کارآموزی دانش آموزان بهورزی در خصوص آموزش تئوری و عملی کمک به زایمان و مراقبتهای پس از زایمان در زایشگاه شبیه خوانی

مطابق آیین نامه بهورزی و با پایان آموزش تئوری و عملی درس سلامت مادران (2)،دانش آموزان بهورزی برای کارآموزی  این درس به همراه مربی مربوطه به زایشگاه شبیه خوانی می روند.طی این دوره ، دانش آموزان مهارتهای ذیل را با هدف ارائه خدمات علمی و صحیح به مادران ساکن روستاهای محل خدمت خود فرا خواهند گرفت :

1. انجام مراقبتهای مرحله اول زایمان  و توجه به علائم خطر حین زایمان

2. نحوه انجام زایمان طبیعی

3.انجام مراقبتهای پس از زایمان و ارائه آموزشهای لازم به مادران

4.بررسی علائم خطر در نوزاد و آموزشهای شیر دهی و مراقبت از نوزاد  به مادران

ساعت : 12:1 -  روز  : شنبه  - 24 /  3 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :660