اولین دوره آزمون مسئولین فنی متقاضیان صدور پروانه شرکت های خدماتی مبارزه با حشرات و جوندگان موذی در اماکن عمومی و خانگی در سال 1393 توسط واحد بهداشت محیط برگزار شد.

اولین دوره آزمون مسئولین فنی متقاضیان صدور پروانه شرکت های خدماتی مبارزه با حشرات و جوندگان موذی در اماکن عمومی و خانگی در سال 93 برگزار شد.

در تاریخ20/3/93 اولین دوره آزمون مسئولین فنی متقاضیان صدور پروانه شرکت های خدماتی مبارزه با حشرات و جوندگان موذی در اماکن عمومی و خانگی تحت پوشش دانشگاه طبق دستورالعمل اجرایی ضوابط و دریافت پروانه شرکت های خدماتی با مشارکت واحد حراست توسط واحد بهداشت محیط در محل معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.

ساعت : 11:20 -  روز  : جمعه  - 23 /  3 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :717