همایش دیابت و روزه داری همراه با جشن نیمه شعبان ویژه بیماران دیابتی برگزار شد.کاشان

همایش دیابت و روزه داری همراه با جشن نیمه شعبان ویژه بیماران دیابتی برگزار شد.

در تاریخ 20/3/93 همایش دیابت و روزه داری به همت معاونت بهداشتی و معاونت درمان دانشگاه با پشتیبانی شرکت نونوردیسک پارس در سالن آمفی تئاتر مرکزی دانشگاه برگزار شد. در این همایش که بیماران دیابتی که از واحد و مرکز دیابت شهرستان کاشان و واحد دیابت شبکه آران و بیدگل شرکت کرده بودند ، در خصوص آموزش تغذیه و خود مراقبتی بیماران دیابتی توسط خانم عربشاهی کارشناس تغذیه واحد دیابت مطالب آموزشی بیان شد. در ادامه آقای مهندس صالح پور از شرکت نونوردیسک پارس در خصوص دیابت و روزه داری مطالبی آموزشی خود را عنوان نمودند. در حاشیه این مراسم به مناسبت نیمه شعبان گروه سرود آوای کهن جهت شرکت کنندگان موسیقی سنتی همراه با سرود به مناسبت نیمه شعبان را اجرا نمودند.

ساعت : 13:11 -  روز  : چهار شنبه  - 21 /  3 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :643