به مناسبت ایام عید سال 1393همایش تغذیه و دیابت ویژه بیماران دیابتی برگزار شد. کاشان

به مناسبت ایام عید سال 1393همایش تغذیه و دیابت ویژه بیماران دیابتی برگزار شد.

به مناسبت فرا رسیدن ایام عید سال 1393و به منظور ارتقاء سطح آگاهی بیماران دیابتی شهرستان کاشان و آران و بیدگل همایش تغذیه و دیابت در تاریخ 20/12/92 ساعت 30/9 الی 12 در سالن آمفی تئاتر مرکزی دانشگاه علوم پزشکی برگزار گردید. در این همایش کارشناسان تغذیه درخصوص اهمیت تغذیه در بیماران دیابتی و خوردنیها و نخوردنیهای بیماران دیابتی در ایام عید مطالب آموزشی را برای بیماران بیان، و آنان را به اهمیت تغذیه در کنترل و پیشگیری از عوارض بیماران آشنا نمودند. همچنین دربین برنامه گروه نابینایان تیان با نواختن آهنگهای شاد و موسیقی برنامه همایش را متنوع کردند. لازم به ذکر است که این همایش به همت معاونت بهداشتی و معاونت درمان وبسیج جامعه پزشکی دانشگاه و پشتیبانی شرکت نو و نوردیسک پارس برگزار گردید. در پایان این مراسم با حضور معاونین محترم بهداشتی ودرمان  از پرسنل واحد و مرکز دیابت با اهداء لوح تقدیر و تشکر گردید و به 30نفر از شرکت کنندگان به قید قرعه جوایزی اهداء گردید.

جهت مشاهده کلیک نمایید.

ساعت : 18:22 -  روز  : جمعه  - 23 /  12 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :582