جلسه آموزشی مهارت رفتار جرأتمندانه برای دانش آموزان دختر پایه هفتم مدرسه راه ابریشم  برگزار شد. کاشان

جلسه آموزشی مهارت رفتار جرأتمندانه برای دانش آموزان دختر پایه هفتم مدرسه راه ابریشم برگزار شد.

در تاریخ 20/11/1392 جلسه آموزشی با هدف آشنایی و توانمندسازی دانش آموزان در زمینه مهارت رفتار جرأتمندانه با همکاری واحد بهداشت مدارس برگزار شد.کارشناس ارشد مشاوره خانواده موضوعاتی همچون شناخت سبک های اصلی برقراری ارتباط ( پرخاشگرانه، منفعلانه، جرأتمندانه)، توضیح اجزای هر یک از سبک های ارتباطی (باورها، رفتارهای کلامی و غیرکلامی، احساسات، رویائی و حل مسئله و تأثیراتی که هر یک از این سه سبک بر دیگران می گذارند) و راهکارهای تغییر سبک های ناسالم برقراری ارتباط را ارائه نمودند. در این جلسه دانش آموزان به روش ایفای نقش، کار گروهی و پرسش و پاسخ مشارکت نمودند.

ساعت : 10:52 -  روز  : دو شنبه  - 21 /  11 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :796