جلسه آموزشی

جلسه آموزشی " آشنایی با بیماری های روانی و انگ زدایی از آنها " در مدرسه ابتدایی کوثر برگزار شد.

جلسه آموزشی با موضوع " آشنایی با بیماری های روانی و انگ زدایی از آنها " در مدرسه ابتدایی کوثر برگزار شددر این جلسه پیرامون آشنایی با اختلالات روانی و برخورد با بیماران روانی به دانش آموزان مدرسه ابتدایی کوثر آموزش داده شد و همچنین در این جلسه آموزشی که دانش آموزان پایه پنجم حضور داشتند، مشاور علمی برنامه های سلامت روان معاونت بهداشتی ، آقای دکتر افشین احمدوند پیرامون شناخت علل بروز بیماری های روانی، علائم و نشانه های آنها و نیز نحوه برخورد صحیح با این بیماران در خانواده و جامعه توضیحاتی ارائه نمودند.

ساعت : 11:25 -  روز  : پنج شنبه  - 10 /  11 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :1884