جلسه بررسی روند اجرای برنامه ایراپن در جمعیت ۵۰ هزار نفری برگزار شد

در دانشگاه علوم پزشکی کاشان؛

جلسه بررسی روند اجرای برنامه ایراپن در جمعیت ۵۰ هزار نفری برگزار شد

جلسه بررسی روند اجرای برنامه ایراپن در جمعیت ۵۰ هزار نفری دانشگاه با حضور معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار گردید.

این برنامه با هدف گسترش ارائه بسته خدمات اساسی پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر، از مهرماه سال گذشته در پایگاه های سلامت منتخب شامل پایگاه سلامت ضمیمه امام علی(ع)، فین بزرگ، فین کوچک، چشمه ای و مهرپرور، در حال اجراست.

دکتر مهدی دلاوری ضمن تشکر از پرسنل مجری، خواستار تسریع در اجرا و ارتقاء هرچه بیشتر شاخص های این برنامه کشوری گردیدند.

انتهای پیام/

ساعت : 11:12 -  روز  : چهار شنبه  - 26 /  3 / 1400 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :103