برگزاری جلسه هماهنگی طرح  کشوری گلوبال فاند سل جهت اتباع خارجی

در دانشگاه علوم پزشکی کاشان؛

برگزاری جلسه هماهنگی طرح کشوری گلوبال فاند سل جهت اتباع خارجی

در راستای هماهنگی لازم جهت اجرای طرح کشوری گلوبال فاند سل جلسه هماهنگی در این رابطه به صورت وبینار با حضور معاون محترم اجرایی معاونت بهداشت، رئیس گروه بیماریهای واگیر و واحدهای مرتبط دانشگاه با هدف برنامه ریزی جهت کشف و شناسایی موارد سل در سالن زنده یاد رعیت معاونت بهداشت تشکیل شد.

در این طرح قرار است در مرحله اول بین 10 تا 20 هزار نفر از اتباع خارجی تحت پوشش دانشگاه در شهرستانهای کاشان وآران وبیدگل بصورت اکتیو مورد غربالگری از نظر ابتلا به سل قرار گیرند. سپس از کلیه موارد مشکوک اقدام به نمونه گیری سل و ارجاع جهت عکس قفسه سینه خواهند شد. و در ادامه در صورت ابتلا به سل تحت درمان رایگان سل قرار خواهند گرفت.

ساعت : 8:49 -  روز  : سه شنبه  - 25 /  3 / 1400 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :67