برگزاری کمیته هماهنگی داخلی برنامه بیماریهای منتقله با آب و غذا با اولویت التور برگزار شد

در دانشگاه علوم پزشکی کاشان؛

در راستای هماهنگی بیشتر فعالیتهای برنامه بیماریهای منتقله از آب و غذا جلسه هماهنگی در این رابطه با حضور واحدهای مرتبط دانشگاه، با هدف کشف به موقع و پاسخ فوری به موارد بیماری در دفتر معاونت بهداشت تشکیل شد.

در ابتدا گزارشی از وضعیت بیماریهای منتقله از آب و غذا در کشور و حوزه دانشگاه ارائه شد. سپس چالشهای برنامه در سال جاری مورد نقد و بررسی قرار گرفت و راه کار مناسب جهت رفع مشکلات تدبیر شد. انتظار میرود ضمن اتخاذ تصمیمات لازم در پیشگیری از موارد بیماری در سال جاری شاهد افزایش گزارش موارد مشکوک و تست تشخیص جهت کشف به موقع اینگونه بیماریها در دانشگاه باشیم.

ساعت : 11:12 -  روز  : شنبه  - 22 /  3 / 1400 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :71