جلسه هماهنگی با حضور معاونین و مدیران دانشگاه برگزار گردید

با هدف اجرایی سازی برنامه صیانت از جمعیت؛

جلسه هماهنگی با حضور معاونین و مدیران دانشگاه برگزار گردید

در راستای اجرایی سازی برنامه صیانت از جمعیت، جلسه هماهنگی در سالن شهید سلامت آقای دکتر محمد زارع در روز سه شنبه مورخ  18  خرداد  ماه 1400 برگزار گردید.

در  ابتدای جلسه پس از تلاوت آیاتی از کلام اله مجید، گزارش نقشه راه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، پیش نویس آیین نامه اجرایی برنامه صیانت از جمعیت، موارد قابل اجرا در برنامه عملیاتی صیانت از جمعیت دانشگاه و همچنین راهبردهای کلی برنامه صیانت از جمعیت ارائه و به همکاریهای درون و برون بخشی تاکید و  بحث و تبادل نظر انجام گردید.

جلسه با بیان نقطه نظرات اعضاء به کار خود پایان داد.

ساعت : 8:35 -  روز  : چهار شنبه  - 19 /  3 / 1400 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :74