نشست کشوری مشترک  شبکه ملی تحقیقات پوکی استخوان و معاونت بهداشت ورارت بهداشتن برگزار شد

در محل معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان؛

نشست کشوری مشترک شبکه ملی تحقیقات پوکی استخوان و معاونت بهداشت ورارت بهداشت برگزار شد

نشست کشوری مشترک  شبکه ملی تحقیقات پوکی استخوان ومعاونت بهداشت  وزارت متبوع با دانشگاههای علوم پزشکی  به منظور  هماهنگی اجرای برنامه پایلوت  پیشگیری از شکستگی های ثانویه FLS) ) با همکاری شبکه ملی تحقیقات استئوپورز وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تهران در محل معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار گردید.

در این جلسه گزارش اجرای اولیه این طرح  که در برخی دانشگاههای کشور در حال اجرا میباشد اراِئه شد و  تصمیمات لازم مبنی بر شروع طرح پایلوت در دانشگاههای کاشان وقزوین با همکاری مرکز ملی تحقیقات استئوپورز کشور و معاونت بهداشت و درمان و سایر واحدهای مربوطه  اتخاذ گردید . از اهداف این برنامه غربالگری گروه هدف شامل کلیه زنان ومردان بالای 50 سال که دچار شکستگی اولیه براثر یک ترومای خفیف شده اند، است.

ساعت : 14:57 -  روز  : چهار شنبه  - 5 /  3 / 1400 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :166