هشتمین جلسه کمیته فنی سال جاری در دفتر معاون بهداشت دانشگاه برگزار شد

با هدف بررسی اهم اولویتهای حوزه بهداشت؛

هشتمین جلسه کمیته فنی سال جاری در دفتر معاون بهداشت دانشگاه برگزار شد

هشتمین جلسه کمیته فنی سال جاری در دفتر معاونت بهداشت دانشگاه با حضور معاون بهداشت، معاون فنی معاونت بهداشت، رئیس مرکز بهداشت شهرستان کاشان، معاون بهداشت شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل و با همراهی مسؤولین واحدهای معاونت برگزار شد.

در ابتدای این جلسه آیات نورانی کلام ا... مجید قرائت و سپس مصوبات جلسه پیشین مرور شد.

در ادامه جلسه مسؤول واحد سلامت خانواده و جمعیت مطالبی پیرامون صیانت از جمعیت، سلامت مادران و چگونگی رسیدگی به وضعیت سلامت مادران باردار و وضعیت منطقه ای دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این خصوص ارائه نمودند.

سپس مسؤول واحد بهبود تغذیه نکاتی را پیرامون روز جهاتی تیروئید ارائه نموده و به ارائه راهکارهایی پیرامون توصیه به استفاده از نمک یددار پرداختند.

با توجه به افزایش موارد ابتلا به سرخک در کشور مسؤول واحد بیماریهای واگیر با تشریح شرایط منطقه ای، هشدارهای لازم را ارائه کردند.

همچنین در ادامه این جلسه گزارشی از روند چگونگی واکسیناسیون کووید19، تعیین مراکز تجمیعی واکسیناسیون و پیش بینی روزهای اینده تزریق واکسن، توسط رئیس مرکز بهداشت شهرستان کاشان و مسؤول واحد بیماریهای واگیر معاونت بهداشت ارائه شد.

در پایان این جلسه، دکتر مهدی دلاوری معاون بهداشت دانشگاه، و دکتر مرتضی پنجه شاهی معاون فنی معاونت بهداشت نکاتی را پیرامون رعایت دستورالعملهای ابلاغی انتخابات، بیان نموده و ضمن دعوت به مشارکت حداکثری در انتخابات پیش رو، از همکاران واحدهای مختلف خواستند از هرگونه تبیلغات له یا علیه کاندیداها پرهیز نمایند.

انتهای پیام/

ساعت : 10:23 -  روز  : دو شنبه  - 3 /  3 / 1400 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :238