برگزاری جلسه هم اندیشی پیشگیری از رفتارهای پرخطر و خودکشی در کودکان و نوجوانان

با هدف ارتقای سلامت دانش آموزان؛

برگزاری جلسه هم اندیشی پیشگیری از رفتارهای پرخطر و خودکشی در کودکان و نوجوانان

به گزارش روابط عمومی، و به نقل از واحد بهداشت روان معاونت، در ابتدای این جلسه مدیر گروه روانپزشکی و مشاور علمی برنامه های سلامت روان دانشگاه گفت: پدیده خودکشی در میان کودکان و نوجوانان مشکلی است که اخیرا در دنیا به شکلی جدی، رو به رشد است.

دکتر احمدوند یکی از راهکارهای کاهش خودکشی را آگاهی دادن به خانواده‌ها، سازمان‌ها، تقویت عزت‌نفس و آموزش مهارت‌های زندگی به ویژه تاب آوری و حل مسئله به آحاد جامعه دانست.

وی در ادامه افزود؛ اگر مردم با نشانه‌ها و علائم هشداردهنده رفتار خودکشی آشنا شوند، با ارجاع به موقع به متخصصان، می توان به فرد آسیب دیده کمک کرد.

در ادامه این جلسه که با رعایت پروتکلهای بهداشتی و به صورت محدود برگزار شد، کارشناس مسئول سلامت روان گفت: در همین ارتباط می‌توان با راه‌اندازی گروه همیاران سلامت روان توسط نیروهای داوطلب دانش‌آموزی، مشاوران و معلمین نسبت به ارتقاء سطح آگاهی جامعه هدف اقدام نمود.

وی در ادامه به لزوم سطح بندی خدمات، شناسایی موارد پرخطر و ارجاع و پیگیری به موقع نیز به عنوان مهمترین اقدامات در پیشگیری اولیه از خودکشی اشاره کرد.

لازم به ذکر است جلسه با بحث و تبادل نظر پیرامون موضوع و ارائه راهکارهای موجود به پایان رسید.

ساعت : 8:10 -  روز  : شنبه  - 20 /  10 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :234