گام چهارم بسیج ملی مقابله با کرونا، با عنوان

با هدف مدیریت و ‌کنترل اپیدمی کووید- ۱۹؛

گام چهارم بسیج ملی مقابله با کرونا، با عنوان "طرح شهید حاج قاسم سلیمانی"

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، دکتر مهدی دلاوری رئیس مرکز بهداشت و معاون بهداشت دانشگاه، از نحوه اجرای طرح شهید سلیمانی در مراکز خدمات جامع سلامت مسلم ابن عقیل و فین بزرگ بازدید کرد.

وی ضمن تبریک اجرای مناسب طرح در منطقه، خاطر نشان نمود، طرح شهید سلیمانی در کاشان و آران و بیدگل، نماد تداوم هماهنگی و ایثار بین بخشی است.

در این بازدید که به اتفاق معاون فنی معاونت بهداشت و کارشناس مسؤول واحد بهداشت معاونت همراه بود، محیط  عملکرد پایگاه های سلامت محور و همکاری بین ارگانها در اجرای این طرح ملی در این مراکز، مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.

در این بازدید نحوه استقرار و هماهنگی و همکاری های نیروهای داوطلب بسیجی در پایگاه و همکاری ادارات و سایر ارگانها مورد بررسی قرار گرفت و توضیحات لازم در خصوص نحوه کار، بلوک بندی مناطق، برنامه ریزی برای تیم های مراقبتی، نظارتی و حمایتی ارایه شد.

همچنین با اشاره به جمعیت تحت پوشش در این منطقه در خصوص پیگیری بیماران کرونا مثبت، پیگیری اطرافیان بیمار و انجام تست سریع در موارد لزوم، خدمات ارایه شده در مرکز منتخب و شرح وظایف ابلاغی توضیح داده شد.

دکتر مهدی دلاوری رئیس مرکز بهداشت و معاون بهداشت دانشگاه،در ادامه این بازدید با تیمهای مراقبتی و حمایتی طرح خانه به خانه همراه شد و از نزدیک در جریان نحوه اجرای طرح و ارایه خدمات آنان قرار گرفت و ضمن رضایت مناسب بودن اجرای طرح در کاشان و آران و بیدگل خاطر نشان نمود؛ طرح شهید سلیمانی در منطقه نماد تداوم هماهنگی و ایثار بین بخشی است.

وی در گفت وگو با پزشکان و پرسنل این مراکز و مردم محله به سنجش میزان آگاهی مردم محله پرداخت و همچنین از نزدیک نحوه آموزش خانواده بیمار کرونا مثبت و انجام رپید تست توسط تیم مراقبتی را مورد ارزیابی قرار داد.

معاون بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت شهرستان کاشان در بازدیدهای دوره ای از عملکرد پرسنل فعال و کوشا در اجرای شرح شهید سلیمانی نیز قدرشناسی کرد.

انتهای پیام/

ساعت : 12:47 -  روز  : یکشنبه  - 14 /  10 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :1340