بازدید 2 ساعته جانشین معاون بهداشتی از مرکز 16 ساعته سپهری

آقای دکتر مهدی دلاوری جانشین معاون بهداشتی دانشگاه به همراه کار شناس مسئول مدیریت شبکه معاونت بهداشتی ساعت21/30 دوشنبه مورخ 21/07/99 از مرکز 16 ساعته سپهری بازدید نمودند و از نزدیک در جریان مراحل نمونه گیری pcrبیماران کوید19 قرار گرفتند.

در این دیدار ایشان ضمن تشکر از ایثار و فداکاری همکاران عزیزی که از ساعت 8 صبح تا ساعت 24در مراکز 16 ساعته دانشگاه فعالیت میکنند به مسئله آموزش به بیماران و همراهان در خصوص مراقبت از بیمار ، فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک تاکید نمودند.

همچنین آقای دکتر دلاوری با استماع مشکلات مرکز 16 ساعته سپهری دستوراتی در خصوص رفع نواقص کاراین مرکز صادر نموند.

ساعت : 12:2 -  روز  : سه شنبه  - 22 /  7 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :81