حضور رئیس محترم دانشگاه جناب آقای دکتر مروجی در کمیته فنی معاونت بهداشتی

بازدید سر زده رئیس دانشگاه از حوزه ستادی معاونت بهداشتی

رئیس دانشگاه به صورت سرزده از حوزه ستادی معاونت بهداشتی روز دوشنبه مورخ 21/7/99 بازدید کرد.

به گزارش وب دا، دکتر سید علیرضا مروجی با حضور در جلسه کمیته فنی معاونت بهداشت و استماع گزارش اقدامات انجام شده، در خصوص کنترل موج سوم ویروس کووید 19 سخنانی را عنوان و از زحمات پرستل حوزه  بهداشت دانشگاه تقدیر نمود.

وی، در نشست با دکتر مهدی دلاوری جانشین معاون بهداشتی دانشگاه،  بر چهار استراتژی اصلی در کنترل و پیشگیری این بیماری شامل افزایش آموزش و اطلاع رسانی، تشدید نظارت ها بر پروتکل های بهداشتی، استمرار فعالیت مراکز۱۶ ساعته به منظور شناسایی و جدا سازی بیماران وغربالگری مستمر توسط مراقبین سلامت و بهورزان در مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه های بهداشتی و خانه های بهداشت تاکید کرد.

ساعت : 11:27 -  روز  : دو شنبه  - 21 /  7 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :64