به مناسبت فرارسیدن هفته سلامت روان:

دیدار جانشین محترم معاون بهداشتی دانشگاه با کارشناس مسئول واحد سلامت روانی اجتماعی و کارشناسان این واحد

جناب آقای دکتر دلاوری جانشین معاون بهداشت دانشگاه در دیدار با کارشناس مسئول واحد سلامت روانی  اجتماعی و کارشناسان واحد ضمن قدردانی از اقدامات انجام شده بیان کرد:

با توجه به شرایط کنونی که جهان در حال گذر از یکی از سخت‌ترین بحران‌های حوزه سلامت می‌باشد، بدون تردید عوارض و آسیب‌های به جا مانده از این بحران تأثیر شگرفی بر تمام ابعاد زندگی انسان‌ها خواهد گذاشت. از این رو توجه و تمرکز جدی بر آموزش و ارتقاء سواد سلامت روان، توانمندسازی و تاب‌آوری آحاد جامعه، برنامه‌ریزی درازمدت و سرمایه‌گذاری در حوزه سلامت روانی اجتماعی نه تنها یک ضرورت بلکه مصداق بارز عدالت در سلامت است.

گفتنی است هفته سلامت روان سال 1399 با شعار (سلامت روان برای همه : سرمایه گذاری بیشتر ، دسترسی بیشتر ، برای همه ، همه جا )از 18لغایت 24 مهر برگزار میگردد.

ساعت : 12:21 -  روز  : شنبه  - 19 /  7 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :90