انجام 850 بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی

از 15 شهریور ماه تاکنون:

انجام 850 بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی

جانشین معاون بهداشتی دانشگاه اظهار داشت: از 15 شهریور ماه تاکنون، 850 بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی انجام شده است.

به گزارش وب دا، دکتر مهدی دلاوری در نشست خبری با اصحاب رسانه افزود: در این مدت 162 بازدید مشترک با ادارات، معرفی 7 متخلف به مراجع قضایی و پلمپ 3 واحد متخلف از جمله اقدامات گروه مهندسی بهداشت محیط می باشد.

وی، برگزاری جلسات آموزشی جهت هیئات مذهبی، مدیران بهداشت مدارس، امام جمعه و نماینده فقیه و شورای ائمه جماعت، تذکر به 280 واحد صنفی و ... را از دیگر فعالیت های این گروه عنوان کرد.

وی، در ادامه به تحویل 6559 دوز واکسن آنفولانزا به مجموعه تحت پوشش دانشگاه اشاره کرد و گفت: 790 واکسن در بیمارستان ها، 2912 در مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاه سلامت، 710 مورد برای زنان باردار، 148مورد برای بیماران خاص و 15مورد برای سایر گروه ها در مجموع 2024 واکسن تاکنون توزیع شده است.

وی افزود: همچنین 8195 بازدید از کارگاه های تولیدی، 53 بازدید از بیمارستان ها، مراکز پزشکی و درمانی، 89 مورد از جایگاه های سوخت، 45 مورد از معادن، 180 مورد از ادارات، بانکها و خدمات عمومی صورت گرفته است.

جانشین معاون بهداشتی دانشگاه تصریح کرد: برای 7614 کارگاه اخطاریه صادر شده و 17 کارگاه به دادگاه معرفی شدند .

دکتر دلاوری اظهار داشت: با توجه به اینکه تعداد کارگاه های سنتی قالی بافی در کاشان زیاد می باشد،  در این خصوص دستورالعمل پیشگیری و کنترل ویروس کووید-19 در این کارگاه ها توسط گروه مهندسی بهداشت حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه تهیه و اجرا شد.

ساعت : 9:30 -  روز  : شنبه  - 19 /  7 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :48