برگزاری جلسه در خصوص سلامت زنان ایرانی

شعار هفته:سلامت زنان در دوره کرونا

برگزاری جلسه در خصوص سلامت زنان ایرانی

هفته ملی سلامت بانوان ایرانی همه ساله آخرین هفته مهرماه و در سال جاری در شرایطی برگزار می شود که باهمه گیری کووید19 مواجه هستیم،زنان برای گذار از این دوره سخت نیازمندآگاهی،هوشیاری وحمایت همه جانبه درخانواده وجامعه می باشند و باتوجه به اینکه این همه گیری می تواند برسلامتی جسمی،روانی واجتماعی زنان آسیب جدی وارد کند؛ لازم است درهفته فوق توجه ویژه ای به سلامت زنان در دوره کرونا معطوف گردد.

لذا در این خصوص مورخ 22/6/99جلسه ای با حضور مشاورمحترم امور بانوان دانشگاه،مسئول محترم امور مامایی دانشگاه،مدیرگروه محترم سلامت خانواده وکارشناس مسئول میانسالان دانشگاه برگزار گردید.فعالیتهای پیشنهادی از سوی اداره سلامت میانسالان مطرح و نیز با توجه به روزشمار هفته مذکور و محورهای آن بحث و تبادل نظر انجام شد.

ساعت : 13:58 -  روز  : یکشنبه  - 23 /  6 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :52