نشست رئیس دانشگاه با رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کاشان

نشست رئیس دانشگاه با رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کاشان روز یکشنبه 16/6/ 99 با حضور رئیس مرکز بهداشت شهرستان کاشان و جمعی از کارشناسان معاونت بهداشتی و اداره افرهنگ و ارشاد اسلامی در محل دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، دکتر سید علیرضا مروجی رئیس دانشگاه در این جلسه، سلامت و فرهنگ را دو بال انسان برای پرواز به سوی سلامت فرهنگی و فرهنگ سلامت بر شمرد.

دکتر میثم نمکی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کاشان نیز در این نشست، از زحمات و ایثار کادر بهداشت و درمان دانشگاه در ارائه خدمت به مردم منطقه در  آموزش، غربالگری، پیشگیری و درمان بیماری ها به خصوص بیماری کرونا تشکر کرد و گفت: این سازمان در جهت گسترش فرهنگ سلامت شهروندان از طریق رسانه های محلی، گروه های هنری و کانون های فرهنگی هنری مساجد آمادگی لازم را دارد.

لازم به ذکر است: همچنین در این جلسه گزارش عملکر کانون ویژه فرهنگی تخصصی سلامت معاونت بهداشتی توسط دکتر مسعود دهقانی مدیر علمی کانون، جعفر صادقپور مسئول کانون های فرهنگی هنری مساجد کاشان  و  محمد رضا دهقانی زاده مدیر اجرایی کانون ارائه شد.

این گزارش حاکیست: مشاور عالی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی کشور نیز در این جلسه، طی تماس تلفنی از ایثار و جانفشانی پرسنل بهداشت و درمان دانشگاه تشکر کرد.

در پایان لوایح تقدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان و اداره فرهنگ وارشاد اسلامی کاشان به رئیس دانشگاه تقدیم گردید.

گفتنی است لوح تقدیر و نشان رتبه برتر کانون ویژه فرهنگی تخصصی سلامت معاونت بهداشتی نیز به دبیر کانون ویژه فرهنگی تخصصی سلامت اهداء شد.

1

ساعت : 8:45 -  روز  : سه شنبه  - 18 /  6 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :47