برگزاری آموزش پزشکان مسئول مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی در راستای مباحث آموزشی هر خانه یک پایگاه سلامت در معاونت بهداشتی

برگزاری کلاس آموزشی پزشکان مسئول مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی در راستای مباحث آموزشی هر خانه یک پایگاه سلامت در معاونت بهداشتی

در راستای اعلام کشوری برنامه هر خانه یک پایگاه سلامت و در جهت توانمند سازی پرسنل در زمینه مباحث مربوطه ، کلاس آموزشی با حضور کارشناس مرکز فوریتهای پزشکی کاشان جهت پزشکان مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاه های سلامت( شهری و روستایی ) برگزار گردید .

عناوین برگزار شده در این دوره « احیای قلبی فقط یا دست » ، « سردرد ناگهانی » ، « درد قفسه سینه »  بود و مقرر است سایر مباحث آموزشی در برنامه های آموزشی آتی ارائه گردد.

لازم بذکر است کلاس فوق طی دو دوره با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و پروتکل های بهداشتی در تالار سلامت معاونت بهداشتی برگزار گردید.

ساعت : 9:43 -  روز  : چهار شنبه  - 18 /  4 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :141