جلسه هماهنگی  کووید-19 در معاونت بهداشتی برگزار شد

جلسه هماهنگی کووید-19 در معاونت بهداشتی برگزار شد

در راستای پیگیری مشکلات برنامه کنترل بیماری کووید-19 و تدبیر تمهیدات لازم در این خصوص جلسه هماهنگی بدین منظور در مورخ25/03/99 در دفتر معاون بهداشت دانشگاه با حضور معاون بهداشت، معاون درمان، معاون توسعه مدیریت و منابع، معاون غذا و دارو، سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان آران وبیدگل، رئیس مرکز بهداشت شهرستان کاشان، فوکال پویت بیماری کرونا در دانشگاه و سایر کارشناسان مرتبط برگزار شد.

در ابتدا دکتر رزاقی معاون بهداشت دانشگاه بر لزوم برگزاری منظم جلسات و پیگیری مصوبات تاکید نمودند. سپس رجبی کارشناس مسئول گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر ضمن ارائه وضعیت اپیدمیولوژیک بیماری نسبت به بیان چالشهای برنامه و در خواست راه کار از حضار اقدام نمودند. در ادامهدکتر حاجی جعفری اظهار داشتند که وضعیت تجهیزات تنفسی و تشخیصی در بیمارستان قابل قبول میباشد و معاونت درمان در حال رایزنی با وزارت و خیرین جهت تکمیل پروژه ها میباشد.

درادامه جلسه دکتر تقی زاده معاون غذا و دارو پیک مصرف ماسک در اپیدمی را روزی 20 تا 25 هزار عدد بیان و گفتند فعلا در حوزه دانشگاه روزی 8500 تا 800 هزار عدد ماسک جراحی و ماسک N95  با سوپاپ و بدون سوپاپ نیز تولید میشود. نهایتاً جلسه با جمع بندی نظرات مدعوین و تعین مصوبات به کار خود پایان داد.

ساعت : 18:43 -  روز  : سه شنبه  - 27 /  3 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :129