برگزاری نشست بازگشایی دانشگاههای تحت پوشش دانشگاه و حوزه علمیه منطقه کاشان

نشست بازگشایی دانشگاههای تحت پوشش دانشگاه با حضور کلیه دانشگاههای تحت پوشش شهرستانهای کاشان  و آران و بیدگل ، مدیر مرکز مدیریت حوزه های علمیه منطقه کاشان ، فرمانداریهای شهرستانهای تابعه ، مسئولین ذیربط در معاونت بهداشتی ، روسای مراکز بهداشت شهرستانهای تابعه و سایر مسئولین در روز دوشنبه مورخ 12/03/99 در محل سالن دکتر قریب  برگزار شد.

این نشست در خصوص نحوه باز گشایی دانشگاهها با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و الزامات مراکز آموزشی (در محیط کار، خوابگاهها ، پانسیونها و .... ) بر اساس راهنمای گام دوم کنترل و پیشگیری از کووید -19 مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

لازم به ذکر است: در پایان این جلسه مقرر شد در باز گشایی دانشگاهها،  رعایت فاصله گذاری اجتماعی و کلیه الزامات  بهداشتی در مراکز آموزشی و دانشگاهها در دستور کار قرار گیرد.

ساعت : 18:42 -  روز  : شنبه  - 17 /  3 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :57