غرفه ارزیابی سلامت در نمایشگاه توانمندیهای بانوان کاشانی برپا شد :

همزمان با سی و چهارمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاباسلامی و به مناسبت ایام الله دهه فجر غرفه ارزیابی سلامت در نمایشگاه مشاغل خانگی و توانمندیهای بانوان برپا شد.

معاون بهداشتی دانشگاه با اشاره به برپایی 80 غرفه متعدد از توانمندی بانوان در این نمایشگاه گفت: خدمات مشاوره ای رایگان با ایجاد غرفه ارزیابی سلامت به مراجعین ارائه شد.

به گفته دکتر مروجی، روزانه به طور میانگین 130 نفر از مراجعین توسط چند نفر از کادر بهداشتی مجرب از نظر ارزیابی سلامت توده بدنی (BMI  ) و اندازه گیری فشار خون تحت بررسی و مشاوره قرار گرفتند.

وی افزود: از دیگر اقدامات آموزشی در این غرفه، اطلاع رسانی طرح راز طول عمر (پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی) ویژه بانوان با همکاری رابطین بهداشت انجام شد.

گفتنی است در این غرفه همچنین بسته های آموزشی مختلف به مراجعین اهداء شد.

لازم به ذکر است در حال حاضر 1500 نفر از بانوان، تحت عنوان داوطلبان سلامت (رابطین بهداشت) در شهرستان های کاشان و آران و بیدگل در مناطق شهری و روستایی به طور داوطلبانه با دانشگاه علوم پزشکی کاشان همکاری می کنند.همچنین در مراسم راهپیمایی یوم الله 22 بهمن نیز غرفه ای شامل محصولات فرهنگی از جمله نشریات و پوستر هایی ویژه دهه فجر انقلاب اسلامی با همکاری معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور، دانشگاه کاشان و آموزشکده فنی دخترانه فدک برپا شد.

ساعت : 9:45 -  روز  : شنبه  - 5 /  12 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :916