کمیته راهبردی ارتقاء فعالیت فیزیکی نوجوانان و دانش آموزان دانشگاه برگزار شد

در راستای افزایش تحرک فیزیکی نوجوانان ،کمیته راهبردی اجرای برنامه ارتقاء فعالیت فیزیکی و دانش آموزان با بهره گیری از ارتباطات بین بخشی در تاریخ 25/10/98 در محل دفتر معاونت بهداشتی دانشگاه با حضور معاون فنی معاون بهداشتی دانشگاه، معاون پرورشی و تندرسی آموزش و پرورش و کارشناسان همراه ،اعضای مجمع خیرین مدرسه ساز، روسا و نمایندگان ادارات و سازمانها و واحدهای فنی مرتبط معاونت برگزار گردید .

در این جلسه که در ادامه عملیاتی نمودن محورهای مداخلاتی برنامه تشکیل شده بود، اقدامات اجرای برنامه در سال تحصیلی گذشته مرور گردید. سپس اقدامات مورد نظر برای سال تحصیلی 99-98، نقاط قوت و ضعف برنامه و همچنین راهکارهای اجرایی گسترش کیفی و کمی برنامه مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

قابل ذکر است برنامه ارتقاء فعالیت فیزیکی نوجوانان و دانش آموزان در سال تحصیلی 99-98 در 120 مدرسه (32%) از مدارس شهرستان و در همه مقاطع تحصیلی اجرا می گردد.

ساعت : 16:58 -  روز  : سه شنبه  - 1 /  11 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :79