کمیته مدارس مروج سلامت برگزار شد

در راستای برنامه مدارس مروج سلامت، کمیته ای با حضور معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه، کارشناس شورای سلامت فرمانداری ویژه شهرستان کاشان، معاون پرورشی وتندرستی اداره آموزش و پرورش، مسئول مجمع خیرین مدرسه ساز و سایر اعضاء کمیته در مورخ 17/10/98 تشکیل شد.

در ابتدای جلسه جناب آقای دکتر پنجه شاهی ،معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه در خصوص اهمیت سلامت دانش آموزان واهداف برنامه مدارس مروج سلامت مطالبی را ایراد نمودند. در ادامه سرکار خانم خاندایی کارشناس مسئول واحد سلامت جوانان ،نوجوانان ومدارس  معاونت بهداشتی گزارش اقدامات انجام شده ،چالشها ومشکلات اجرایی برنامه را بیان نمودند

سپس سایر اعضاء جلسه  راهکارهایی در خصوص چالش هاو مشکلات  اجرایی عنوان نمودندو راهکارهای ارتقاء کیفی و کمی برنامه  را بیان نمودند در پایان  جلسه پس از ارائه نظرات کارشناسی توسط کلیه اعضاء و جمع بندی مطالب به کار خود پایان داد.

ساعت : 14:57 -  روز  : سه شنبه  - 24 /  10 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :249